3. En måndag i detalj

Hej hej! 
Jag och Tildis :)

Idag har varit en lång men bra dag. Försov mig och fick stressa som en idiot till skolan. Utan frukost och med gäspningen i halsen xD Men kom i tid i alla fall! Första lektionen var matte, sedan på rasten gick jag och Tilda och köpte frukost. Efter det hade vi tyska, som överraskades av brandöving. Sedan var det no och efter det lunch. På lunchen tog jag och Tildis en lång promenad i Johanneberg. Sista lektionerna var so, engelska och sedan so igen. Slutade 15:20 och då bar det av till omprovstiden. Vi var några som hade missat en uppsats medans vi var sjuka så vi fick skriva den idag. Klockan fem var vi äntligen klara och kunde åka hem! 
Väl hemma träffade jag mamma som kommit hem från Paris, fick en jättefin berlock till mitt berlockarmband av henne som hon köpt i där. Måste visa den i morgon! Blev jätteglad och det var kul att träffa mamma igen. 
Pluggade även engelska och svenska när jag kommit hem. Snackade ett tag med K och spelade en lol match. Tittade sedan på dessertmästarna och åt kvällsmat med familjen. Avslutade sedan kvällen med ett varmt bad. Dock lite väl varmt hehehehe skållade foten/vristen/benet och fick två brännsår xD tänkte inte så mycket mer på de, hällde i massa kallt vatten tills det blev en lagom temperatur. Låg kvar en stund tills det började göra mer och mer ont. Det var även då jag märkte såren xD Gick upp ur badet och mamma kom till undsättning med en kylklamp. Så klantigt är jag xD Nu har jag gått och lagt mig och ska alldeles strax sova nu :) 
God natt! 


Dags att sussa...


Då var denna helgen slut. Bara å stiga upp och gå till skolan i morgon. Ska göra två läxförhör i svenska så är lite nevös men annars blir det nog helt okej. Tilda som varit borta i helgen kommer i alla fall tillbaka så det blir gött! :) 
Nä nu måste jag sova! 
Natti 

Snabbinlägg!

Hej hej! 
Söndag igen=skola i morgon. Lite segt men jag överlever. Ska bli gött å träffa kommpisarna igen i mon.
Har tagit det lugnt idag också, tvättat håret, pluggat, läst, spelat LoL, pratat med K och lagat mat med Karl och pappa :) Blev en jäääättegod kyckling och bacon gryta! Ska köra en match LoL med K nu och väntar på att få komma in i ett game. Så hinner inte skriva ett så långt inlägg. Lärde mig i alla fall idag hur man lägger till youtubeklipp här på bloggen :D :D Så nu blir det mycket klipp här framöver xD För er som inte vet hur man gör så lägger jag till den här videon som jag lärde mig av :) 
Kramis 
 

2. Min favoritlåt (just nu)

 
Det här är en utav mina absoluta favoritlåtar just nu. Tycker texten är så otroligt fin :) 
 

Söndagsfrukost!

 
Börjar dagen med en sen frukostdejt över skype :) Slog på stort och gjorde kaffe, nybakade minibaugetter, hemmabakade kanelbullar och ett rejält glas apelsinjuice på det. Kan det bli bättre?!?

1. En gammal bild på mig

Såhär såg jag ut när jag var 8 år xD
 

Bloggutmaning igen!!!! :D

Tänkte köra en bloggutmaning igen! :D 
Såhär ser planen ut: 
  1. En gammal bild på mig
  2. Min favoritlåt
  3. En vanlig måndag i detalj
  4. I min handväska
  5. Favoritspel
  6. Favoritartist/band
  7. Något som gör mig glad
  8. Något konstigt jag gjort
  9. Dagens outfit 
  10. Mina vänner 
  11. En resa jag vill göra om
  12. Ett ställe jag vill resa till
  13. Favoritrecept 
  14. Dagens hiss och diss
  15. mina fritidsintressen
  16. Favoritplagg
  17. Min familj 
  18. Favoritskor
  19. Favoritförfattare 
  20. Bästa bakningstips 

Grejar för fullt!

Har fixat med designen här på bloggen en hel del idag. Men förhoopningsvis är jag snart klar!

Mys!

 
 
Sitter och myser framför datorn med värmeljus och musik medans jag spelar LoL :) 

Livet rullar på!

Hallojsan!! 
Nu har jag gått i nian ett tag och det är ändå helt okej. I veckorna går jag i skolan, hänger med kompisar, dansar, pluggar och skypar. De senaste helgerna har jag haft fullt upp med födelsedagskalas, bröllop m.m. Så har legat på latsidan vad det gäller bloggen. Kort och gott i alla fall, i går hade jag terminens första historiaprov (PANIK) pluggade helt hysteriskt innan och var helt galet nervös. (måste verkligen tagga ner lite vad det gäller prov xD) Hängde lite med Tilda på stan en kort stund efter skolan och drog sedan hem. Började läsa en ny bok igår så tog det väldigt soft i soffan och läste. Brorsan å hans kompisar hade brädspelslan igår så jag joinade dom och spelade Super munchkin (SJUKT KUL SPEL)! Sedan drog vi till Max och käkade tillsammans. Snackade med K på skype ett tag innan det var dags för å sova.
 
Nästa vecka har jag prov i engelska och no, så blir nog en del plugg nästa vecka också. Har i alla fall goa vänner som gör skolan möjlig att uthärda. Så ska nog klara av sista året i grundskolan också xD
Denna helgen har jag i alla fall inga större planer. Ska plugga svenska några timmar och kanske lite Engelska också. Än så länge har jag ätit god frukost, druckit lite kaffe, snackat och spelat LoL med K! Så jag är nöjd! :D Myser med värmeljus och myskläder framför datorn också så stannar nog här ett tag till. 
KRAMIS
 
Kan ändå inte låta bli att sakna sommaren! 
 
 

Frisk!!! (nästan i alla fall.....)

Hallojsan!! 
Skolan har kommit igång nu och allt har gått bra än så länge. Hade vårt första läxförhör i historia idag, ganska läskigt :O Har i alla fall invigt terminen med att var sjuk *jipppieee* Gick hem lite tidigare i måndags eftermiddag, började känna mig krasslig redan då. Sedan blev det feber och halsont senare på kvällen. Så spenderade i princip hela tisdagen i sängen med feber å annat. Onsdag torsdag var jag också hemma, och då var även pappa hemma för han hade också blivit krasslig xD Idag gick jag i alla fall till skolan, vi har ganska korta fredagar och jag har ingen feber nu så körde på det. Men! Min eländiga hals som aldrig ger med sig gör fortfarande extremt ont och nu har jag tappat rösten också xD  Låter förfärligt rolig när jag pratar så ingen kan ta mig på allvar idag xD Efter skolan drog jag till esspresso house med ett gäng från klassen och hade det supermysigt :) Men kunde dessvärre inte prata så mycket då rösten försvann hela tiden! Nu har jag kommit hem och snackat med K på skype ett tag. Även han skrattar såklart åt min eländiga röst xD Och just nu retar han mig för att han har en burk med cola... I alla fall, väldigt glad att det är fredag idag! Ska nog titta på fångarna på fortet och käka lite fredagsmys senare. Till helgen åker vi ner till karlskrona och hälsar på släkten och firar mormor som fyller år. Så i morgon blir det upp tifigt i gryningen och sätta sig i bilen. Nej, nu ska jag se om K vill köra ett game på LoL!
 
Trevlig helg!
 

RSS 2.0