Borde hitta på nåt....

Hej! 
Mamma är hos mormor och morfar, brorsan och pappa gräver upp uppfarten och jag sitter på mitt rum i pyjamas och gör ingenting xD Japp så ligger det till här hemma just nu. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, övriga familjen är upptagna så får hitta på nåt själv eller med någon kompis. Igår gjorde jag typ inget, satt i skype hela dagen å snackade. I morgon åker brorsan, pappa och jag ner till mormor och morfar vi också. Så Idag får jag försöka hitta på nåt! Aja har inte så mycket mer att skriva om just nu :/ 
 
Min "lilla" sötis tar sig en tupplur i min garderob 

Lovet flyter på...

Hej! 
Nu har vi snart varit hemma en vecka från Spanien, ush va tiden går fort! Vill bara stanna tiden och ha sommarlov för alltid! Men men, sitter och funderar på vad jag gjort sedan jag kom hem egentligen xD Jo men i lördags var jag vid havet och badade och träffade Tilda å hennes kusin en stund på kvällen. I söndags var jag på gudstjänst med några kompisar för Tilda hade konfirmerat sig :) Efter det åkte jag hem, bytte om och drog in till stan igen och träffade en kompis. Vi traskade runt ganska länge på stan och jag köpte en födelsedagspresent till brorsan. I måndags cyklade jag 12 km och tog en simtur i tjärnen. I går fyllde brorsan 19 så då kom det hit lite släkt och vänner å vi grillade och åt tårta :) Sedan satt jag uppe och skypade hela natten till 06:30 i morse... Hade i alla fall väldigt trevligt med mina vänner på skype xD Men är lagom seg nu när man inte sovit så mycket. Idag har jag inga planer direkt, blir nog mest sitta hemma och spela LoL. Har skypat extremt mycket med några kompisar också nu sedan jag kom hem, så kommer säkerligen prata med dom idag också. Sitter just nu och snackar med Fille :) 
 
Ha det gött! 
Kramis! <3

Väntar...

 
 
Hej!
Nu sitter vi vid gaten och väntar på att få gå på planet. Tror det ska lyfta om 40 minuter. Det är sjukt varmt här men annars så är det bra :) 

Hemåt!

Hej!!! Klockan 03:30 flög vi upp ur sängarna och packade ner det sista i väskorna. Sedan tog vi bilen och åkte iväg till Alicantes flygplats. Nu har vi checkat in väskorna och gått igenom säkerhetskontrollerna. Så nu sitter vi och väntar på att dom ska berätta vilken gate vi ska gå till. Oo nu plingar det till! Dags att gå till gaten! Hejdå :) 
kramis 

Är i Spanien!! :D

 
Heeeej!!!!
Nu är vi äntligen framme i Spanien!! Allt gick bra med flygresan, var dock ganska mycket luftgropar när vi skulle landa så kramade typ sönder Lisas hand xD Nu har vi kommit fram till lägenheten och ätit lite kvällsmat. Gick på en kort promenad med Lisa i jakt på wifi! Så nu sitter vi och kollar Facebook xD Hoppas kunna blogga mer i morgon :) 
Kramis!!!
 

Framme!

Hej!
Om allt gått bra så har vi landat i Alicante nu och ska snart hämta väskorna från rullbandet! Sedan bär det av mot lägenheten och dags för lite sömn :) 
 
Kramis!
(inlägget är tidsinställt) 
 

Avresa!

Hej!! 
Om allt går enligt planen så lyfter flygplanet just nu och landar 22:35 i Alicante! Sitter nog bredvid Lisa lite lagom nervös inför att lyfta men får bara hoppas på att allt går bra. :)  
KRAMIS
(Inlägget är tidsinställt) 

Sista inlägget innan vi åker!

Hej!!! 
Nu har jag packat ner allting i väskorna och vägt in dom. Som vanligt är det precis på gränsen att dom klarar ryan airs krav... Har i alla fall dushat och cyklat en kort sväng till willys och köpt lite godis till mig och Lisa. Är sjukt taggad på att åka, om bara två timmar hämtar Lisa och hennes pappa oss och skjutsar oss till flygplatsen! Har med mig min portabla DVD-spelare så jag och Lisa ska nog sitta och titta på film på flyget! Har fixat några tidsinställda inlägg som kommer senare idag :) Just nu sitter jag och skypar med mina kompisar en sista gång innan vi åker, kommer sakna att skypa och kika hela tiden..... Mamma tycker det är nyttigt för mig att vara utan internet ett tag... xD Hahaha nej men det kommer säkert bli bra, har ju Lisa med mig! :D Nej nu måste jag gå, ska äta falukrorv och potatismos!
 
KRAMIS! 

Nytt recept!

 Mammas tårta som jag bakade :) 

Hej!
La ut ett receptet på mammas födelsedagstårta som jag bakade förra veckan :)

Klicka här -----> http://baklisorna.blogg.se för att se receptet :) 


I morgonåker vi till Spanien!!!!! :D

Vädret i torreveija, klagar inte xD 
 
Heeeeeej!!!
Har varit sjukt dåligt med uppdatering här på bloggen (sorry) :( !!!! Men idag så kom det (äntligen) några gubbar som fixade vårat internet!! :D Kände nästan för att gå ut och krama dom när dom var färdiga xD Haha nej men fick hejda mig lite där xD Firade genom att titta på vampire diaries i stället :)  Den senaste veckan har jag varit med en del kompisar, bland annat så åkte jag och Jenca till havet en eftermiddag. Har suttit ganska så jättemycket vid datorn och spelat också xD Och snackat mycket med olika kompisar på skype. Såg också en skräckfilm för första gången i mitt liv.... Tittade på scream 1 och saw 2..... Ush säger jag bara. Skrek halsen av mig (bokstavligen, var helt hes efetråt xD) Har även lyckats få ett myggbett mellan tårna som driver mig till vansinne.
 
I morgon åker vi ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN Till Spanien!!!!!! Jag, mamma, pappa och min härliga kompis Lisa ska spendera 9 dagar tillsamans :D Började räkna ner dagarna när det var 100 dagar kvar, idag står siffran 1 på räknaren (!!!). Som den blekfisen jag är så kommer jag troligtvis bränna mig sjukt mycket (som vanligt). Eftersom att jag är rödhårig blir jag inte så där fint brun som de flesta andra utan jag blir extremt röd av bara lite sol... Så solkrämen och skuggan är mina bästa vänner xD Men Lisa har också sådan hud så jag får nog sällskap i skuggan :) (och en matchande tomatbränna xD)  Mina spanskakunskaper är väll inte direkt överflödig om man säger så... Dom sträcker sig till "Hola" och "Soy alérgico a los frutos secos". Sista meningen betyder "jag är allergisk mor nötter" (enligt google translate i alla fall xD) kändes bra att kunna säga. Det är lite nu som man önskar att man hade valt att läsa Spanska istället för Tyska i skolan, men men dom kan väll förhoppningsvis engelska där också.  
 
Packlista till handbagaget! :) 
 
Idag har jag börjat packa lite och päronen var på den klassika "innan-resan-inhandlingen". Knäckebröd, mjukost, varmakoppen, nudlar och filmer stod på inhandlingslistan. Har även tömt kameran på bilder och letat fram gamla laddare och lite så. Fick ett brev från transportstyrelsen idag med mitt körkortstillstånd (wiiiieeee) har behörighet till traktor, am, a1, a2, a, b och be. Tänkte nämligen ta AM kort (moped klass 1) till hösten och för att få gå utbildningen måste man ha ett körkortstillstånd :) Nu tänkte jag fixa lite tidsinställda inlägg här på bloggen. Kommer inte ha internet så ofta när jag är i Spanien, så blir inte så mycket bloggande. Någon gång i bland om vi sätter oss på ett kafe med gratis wifi så slänger jag nog in ett snabbt inlägg från mobilen. :) I vilket fall som helst blir det nog en bildbomb och en massa info om allt vi gjort när jag kommit hem igen ;) Nej nu ska jag ringa en kompis på skype och vara lite social. 
 
KRAM! 

Spelkoma...

Hej! 
Igår fick vi som sagt wifi igen så passade på att ladda ner LoL :D Spelade hela kvällen och ska fortsätta spela nu, blev precis uppringd av några kompisar på skype så blir nog en del sittande framför datorn idag xD Ska baka en tårtbotten till mammas tårta idag också :)
 
Ha det gött!!! 
Lisa

Bredband igen!!!!

HEEEEEEJ!!!!!
Idag kom det en snubbe som fixade vårat bredband. Var en kabel som hade gått sönder under marken så han hängde upp provisoriska kablar så länge till dom kan fixa det. Så nu har jag wifi igen!!! :D I helgen var jag med Lisa och vi hade det jääääättetrevligt!!!! Pratade hur mycket som helst, flummade och bara hade det jättekul :) På lördag förmiddag var vi och shoppade, köpte två linnen och två par shorts. Lisa köpte ett linne och ett par shorts :) Idag har jag inte gjort så mycket, har mest suttit vid datorn och pratat med kompisar. Spelade volleyboll en stund och sedan åt jag kvällsmat och tittade på allsång på skansen en stund. Nu sitter jag och skypar med mina kompisar igen :)

Bara 8 dagar kvar till Spanien nu!!!! :D
Ha det gött!
Lisa

RSS 2.0