Bullet for my valentine!

Bästa bullet for my valentine kommer till Göteborg i februari!! :D <3
 

Jobbar för fullt...

 
Hej hej!! 
Idag började andra veckan på min praktikplats, måste säga att jag trivs riktigt bra. Är helt slut när jag kommer hem men har det ändå bra. Sedan är det också sjukt skönt att göra något annat än å gå i skolan. Saknar dock klasskompisarna :/ 
Efter jag kom hem från praktiken idag tog jag lite å käka, tittade på tv och myste i soffan. Spelade lite LoL med K och bakade Kornbread :D. Jättegott var det :D! Ska ta å lägga ut receptet sedan. Har fixat lite med en annan grej också men det får ni veta sedan ;)
Nu skypar jag med K igen och vi ska spela en match på LoL nu! 
 
Jo förresten!! Glömde berätta att jag klarade min uppkörning ;D Var jättenervös men det var askul och lite läskigt att köra i trafiken, men det gick bra :) 
 
KJAMIS 
 
 

Nervös tjej!


Så nervös att jag skelar, känns stabilt :P

Hej!! 
Sitter på bussen påväg in till stan, ska nämligen köra upp idag!! Gaaaah! Är sjukt nervös över att köra moppe i trafik för första gången! Får bara hoppas på att jag inte kör på någon xD Haha nej men hoppas på att det går bra. Laddar upp med slipknot i lurarna på vägen i alla fall! :) Efter uppkörningen ska jag åka till min praktikplats, käka lunch och sedan packa upp varor resten utav eftermiddagen. Aja ha det gött!! 
Hoppas på att jag överlever idag! 

Kraaaaam!


Söndag med plugg

Sveeeeeenska pluggning....
 
Haaalllojsan!
Kom nyss hem från kyrkan, så nu blir det plugg... SUCK.... I alla fall, ska skriva en uppsats i svenska och en i engelska. Engelskan har jag i alla fall börjat på men svenskuppgiften är inte å leka med. Ska skriva en självbipografi och låtsas att jag är August Strindberg :P Har ingen aning om vad jag ska skriva. :/ Men men får väll komma på nåt. Tänkte börja med att läsa på lite om Strindberg. Det kommer nog underlätta lite xD 
Snackar med K samtidigt så han kan nog hjälpa mig lite med engelskan i alla fall :) 
 
Aja, nu blir det Strindberg... 

9. Dagens outfit

Inte så bra bild men man ser typ i alla fall xD 
 
Tröja: Monki
Byxor: Gina tricot 
Bandana: Shock
Skor (som inte är i bild men ändå xD) : Converse 
 
 

Häng med Tilda!

 
Tjo! 
Har hängt med Tilda i princip hela dagen idag. Först drog hon hem till mig å käka lunch, sedan tog vi spårvagnen ut till saltholmen och hängde där ett tag å njöt av de fina vädret! Doppade fötterna i vattnet (kaaaallt) och tog lite foton och snackade. Sedan tog vi vagnen tillbaka igen hem till Tilda och var ute hos henne ett tag, åt mat, tittade på PLL och sedan drog jag hem. Sitter framför datorn nu och snackar med K, är dock astrött så är nog inte så rolig för tillfället xD Hade det i alla fall jättetrevligt med Tilda idag :) 
I morgon blir det upp titigt och dra till kyrkan, sedan plugga och städa. 
Aja ha det gött! 
 

8. Något konstigt jag gjort.

För cirka två år sen stod jag och några klasskompisar på huvudet, med kläderna ut och in och sjöng "jag ser det regnar". Kan väll tillägga att detta var en "utmaning" i en tävling vi gjorde med klassen. Men hjälp vad lärarna skrattade åt oss xD Tror det toppar listan på konstiga saker jag gjort :P
 
 
 
 

Trött tjej!

 
Hej! 
Den här veckan har varit lång och stressig. Har haft sjukt mycket plugg och annat i skolan. Men nu har jag "bara" en engelska och en svenska uppgift kvar att skriva. Nästa vecka är det däremot dags för prao :D Ska bli gött att slippa plugga på fritiden i alla fall. Ska även köra upp för moppekortet nästa torsdag så det ska bli roligt (och nervöst xD) I dag har jag i alla fall varit i skolan och skrivit de sista provet och lite annat, sedan åkt hem, tittat på Ice Age, snackat med K, sedan åkt och handlat mat med mamma och tillsist tittat på idol med mamma och pappa (och Trisse som var väldigt mysig xD) . :) Nu sitter jag och snackar med K igen. Väldigt trevligt men känns som om båda är väldigt trötta xD Blir nog ett game på LoL och sedan dags för att sova (!) 

7. Något som gör mig glad

 
 

Helgen!

Hej hej! 
Såhär har min helg sett ut: 
 
Fredag: I fredags var jag i skolan och sedan hängde jag med Tilda, David och Fredrik efter skolan. Vi hade lite fotodag typ hemma hos tilda och sedan spelade vi Fifa och tittade på film :)
Lördag: Upp med tuppen klocka sju och vara på mopedkurs mellan 08:00 och 17:00. Sedan träffa tilda på stan och käka, åka ut till ikea och köpa ramar, efter det åkte vi hem till mig och packade och tillsist landade vi hos Tilda igen. Gjorde ett fotocollage med bilderna från fredagen, tittade på pitch perfect och åt Tacos! 
Söndag: Upp titigt igen och dra till kyrkan. Var söndagskolelärare och bakade kakor med barnen. Åkte sedan hem, snackade på skype, åt mat och nu sitter jag här. Ska snart börja plugga so tror jag..... 
 
Så ja... Helgen har gått i ett kan man säga. I morgon är det dags för plugget igen. Inte taggad för fem öre men men. 
 
Fjortisposerar med bästa vännerena :) 

K L A R !

Tummen upp när man pluggat klart :D 
 
HEEEEJ!!!!!! 
Nu är jag har jag ÄÄÄÄNTLIGEN pluggat klart för i kväll JIPPPPPPIIIIIEEE!!! Sitter och sjunger med K på skype xD Ska snart titta på första filmen av ice age ! :D Blev så sjukt sugen på att se den när jag och pappa citerade min favoritdel ur den "den är grön dom stack för två timmar sedan"  
 
Hahahahaha KRAMIS! 
 
 

6. Mitt favoritband

Dags för punkt 6 på listan. Mitt favoritband heter Evanescence och har lyssnat på dom i stort sett hela livet. 
Deras absolut bästa skiva (enligt mig) är skivan Fallen. Så här kommer ett youtubeklipp där ni kan lyssna igenom hela skivan om ni känner för det xD  
 
 

Plugg...

 
Hej! 
Känns som om bloggen är lite enformig just nu, men gör inte så mycket annat än att gå i skolan och plugga. Och det är just vad jag har gjort idag med, varit i skolan, slutade dock tidigare idag (jippie!) och åkte sedan hem, pluggade och pratade med K på skype. Lyxade till kemiläsningen med Kaffe och piggelin! :) Lite får man unna sig xD I morgon ska jag, Fredde och Davve hänga med Tilda hem och ha "fotodag" tillsamans :) Ska bli jättekul!! Hoppas på att kunna lägga upp lite bilder på bloggen i morgon kväll ;) Nu blir det att läsa om jonbindningar och metallbindingar. 
 
KJAM 

5. Mitt favoritspel

Dags för bloggutmaning dag 5! Mitt favoritspel (som jag spelar nästan varje dag) heter League of legends (LoL) och det är helt grymt bra!!! :D
 
Min allra första champion, hon heter Kayle och är även en utav mina favoriter. 
 
 

Plugg plugg...

Plugg plugg plugg... 
 
Hej hej!
Onsdagar är lååååååååånga skoldagar för min klass, plus att vi hade engelskaprov idag också så är helt slut nu. Efter skolan idag drog jag hem, pluggade i några timmar, spelade lite piano (håller på och lär mig en ny låt) och sedan ringde jag K på skype :) Har snackat och pluggat sedan dess. Bokade även mopedkurs på körskolan tills på lördag :D Är suuupertagg på att så småningom få ta mopedkörkort :D Nu håller jag på och försöker intsallera den senaste patchen på LoL och ska göra musikläxan. Ska även slänga in ett inlägg med dagens bloggutmaning snart :) Har mycket plugg den här veckan och även nästa vecka så är ganska stressigt just nu hehe. Efter nästa vecka har vi PRAO i två veckor och sedan lov i en vecka!!! :D Så det är bara att stå ut xD Ska föresten praoa på Hemköp i masthugget det här året :) Men det ska nog bli kul. Nej nu är det bara att ta tag i musikläxan också.
Hejdå! :) 

4. I min handväska

Tänkte lägga ut en bild men hinner inte just nu. Har jättemycket plugg och grejer. Men skriver i alla fall om punkt 4 på bloggutmaningen. "I min handväska".
 
Urbanears-iPhone-nycklar-plånbok-allergimedicin-Ibland smink-någon bok-och massa skräp typ xD 
 

Mobilblogg så här på morgonkvisten



God morgon!! 
För första gången denna terminen vaknade jag faktiskt i tid :D Hann äta frukost, packa väskan och sminka mig i lugn och ro. Nu är jag i fall på väg till skolan, sitter just nu och väntar på spårvagnen. Däremot är det sjukt kallt idag! Slog till med halsduk och vantar en dag som denna :) Hann även koka en kopp kaffe som jag har med mig i min lilla termos. Lite mysigt att sitta ute i kylan med tjocka kläder och varmt kaffe :) Har kristendom och sedan idrott nu på förmiddagen, hoppas verkligen att vi är inne på idrotten! Sedan har vi lunch, svenskprov och matte. Efter det bär det av till dansen med Jenca! :) Nej nu ska jag dricka mitt kaffe innan det kallnar! 
Hejdå! :) 

RSS 2.0