Finfin kväll!

 
Hej! 
Nu har jag kommit hem från kalaset och ska snart sova. Har haft en jättetrevlig kväll med goa vänner och mycket skratt. Vi spelade spel, tittade film och gick bland annat upp till en utkiksplats och tog massa kort (och blev myggbitna xD) I morgon (egentligen idag efter som att klockan passerat 00.00) så är det konfirmationsgudstjänst och jag ska konfirmeras. Är ganska nervös men det ska ändå bli kul. Så i morgon blir det att gå upp tidigt och göra sig fin. 
 Nä nu måste jag sova! 
God natt! 
 

God morgon!

Min busiga gullunge ligger inrullad i mattan och tittar ut.
 
Hej! 
Den här veckan har jag inte uppdaterat bloggen en enda gång, fy skäms på mig! Men jag har haft en del plugg och andra grejer som kommit i vägen. Om jag ska kortfatta veckan så ser det ut såhär:
Söndag: Var på stan med mamma och köpte kläder, bland annat en klänning till konfirmationen.
Måndag: Vanlig skoldag, kom hem och pluggade matte.
Tisdag: Vanlig skoldag, åkte till konfan för sista gången innan vi konfirmeras.
Onsdag: Vanlig skoldag, var på blomsterlandet med mamma å köpte blommor, kom hem och pluggade matte.
Torsdag: Matteprov m.m. På förmiddagen, återupphämtningsdag på eftermiddagen, sydde färdigt min hoodie.
Fredag: Vanlig skoldag, åkte hem och tog det lugnt en stund, sedan kom mormor och morfar och hälsade på. Dom är så snälla så dom åkte upp hit till oss för att vara med på min konfirmation som äger rum på söndag. 
 
Japp japp, det var min vecka det! Idag ska jag plugga fysik och historia, eventuellt gå på stan med Tlida å hennes kusin och i eftermiddag/kväll ska jag på kalas hos min kompis som fyllt 15! Nu sitter jag i min säng och vaknar lite smått och ska nog snart gå ner och äta frukost :) 
 
Trevlig helg!

VAAAAAARMT!!

Hej!!
Solen skiner som aldrig förr och jag traskar fram och tillbaka över gräsmattan med gräsklipparen. Nu är jag äntligen klar i alla fall, är heeeelt slut! Sjukt jobbigt att släpa klipparen upp och ner för alla backar i trädgården. Just nu sitter på mitt rum och andas ut framför datorn. Funderar på att cykla ner till tjärnen och ta ett dopp, är så sjukt varm! Antingen det eller så får det bli en riktigt kall dusch.

Njut i värmen kära vänner!!
Kramis eran fluffis!

Det är dags för fredagsmyyyyyyys!!!

 
Hejsanhoppsan!! 
Äntligen är den efterlängtade fredagen här!! :D Men det är inte vilken fredag som helst, idag fyller pappa år :D 
Det har varit så sjukt varmt dom senatse dagarna!! Igår var jag och badade efter skolan, men idag åkte jag hem och läste en bok. När pappa kom hem satte vi ihop grillen som han fick i födelsedagspresent, sedan grillade vi korv (och lax till mig eftersom att jag inte gilllar korv) och satt ute på altanen i det fina vädret! Efter det slängde jag och brorsan ihop en marängtårta med banan, jordgubbar, chokladsås, grädde och vaniljglass med chokladkross i. Det var riktigt mumsigt :) Nu börjar det mörkna ute och snart ska vi sätta oss och titta på let's dance som vi har spelat in. 
 
Ha det gött! 

Impulsköp med hög kvalitet xD

<3
 
Hej!! 
Idag har jag hunnit med massa olika saker, varit i skolan, snart läst ut min bok, tittat på olika serier och åkt till sisjön med päronen och handlat massa random grejer. En grill till pappa som han ska få i födelsedagspresent, å jag impulsköpte en regnponcho från jula och en äppleklyftare.
Dagens överlevnads tips i bamba á la Lisa, potatis grattäng och ketchup. Låter inte alls gott men funkar faktiskt förvånandsvärt bra.
I morgon bär det av mot skolan igen som vanligt, men niorna har nationella prov tror jag så vårat klassrum kommer vara invaderat hela förmiddagen. Nej nu borde jag egentligen gå och lägga mig men ska nog läsa bara liiiiiite till i min bok :) Katarina von Bredow vet verkligen hur man skriver böcker som inte går att sluta läsa!

Världens bästa katt :)

Min gullunge :) <3
 
Hejsan! 
Han inte riktigt med att uppdatera bloggen igår, men hade fullt upp med att baka och göra en musikläxa. Idag redovisades musikläxan och kakorna blev levererade till dagens födelsedagsbarn. När jag kom hem från skolan  satte jag mig lite vid datorn och mitt nya skrivbord, som Trisse gillar väldigt mycket.... Direkt när jag sätter mig vid bordet hoppar han upp och sätter sig brevid datorn, spinner och tittar uppfodrande på mig. Om det går en längre stund utan att man ger honom så mycket uppmärksamhet tar han en bestämd promenad över tangentbordet. Så fick sluta titta på serien när det gång på gång satte sig en stor katt mitt framför skärmen. Fast det gjorde inte så mycket, tog mig tid att sitta i soffan (Trisse låg såklart bredvid) och läsa i min bok. Den är verkligen jääääätte bra!!!! Så där satt jag och läste till päronen kom hem och vi gav oss iväg på födelsedagskalas.  Nu har vi kommit hem och jag längtar efter att få lägga mig och läsa i min bok. :) Trisse galopperar runt som en vildhäst på övervåningen och ser helt galen ut xD 
 
God natt! 

50 skruvar, pluggar, spikar och några bruksanvisningar senare.....

Hej!!
Skrev tidigare idag att vi skulle åka och titta på grillar och det tog hela eftermiddagen. Det blev många turer å massa krångel men det slutade med att jag fick ett nytt skrivbord. Så jag är nöjd ändå xD Vi kom hem ganska sent och var trötta och hungriga, men nu har vi fått mat i magen och skruvat ihop skrivbordet och skrivbordstolen. Är riktigt nöjd! :D I morgon är det skolan igen, lite segt men ändå kul att träffa kompisarna. Om 7 timmar ringer väckarklockan så får ta och försöka sova lite nu.
God natt!

Söndag=sista dagen ledigt :(

Fullt med vitsippor på vägen till willys :D 
 
Hejsanhoppsan!!
Ska alldeles strax åka iväg med päronen och titta på grillar så detta får bli ett snabbt inlägg. Har inga större planer för dagen, men ska baka en satts med kakor (nomnom) lite senare. Tog sparkcykeln (ja sparkcykel xD) upp till willys och köpte blockchoklad till kakorna men glömde köpa farinsocker så får vänta med att baka tills efter vi varit och tittat på grillar. Men men nu bär det av till någon affär, vet inte vilken än xD men med störtsa sanolikhet någon som säljer grillar... Så hejdå och njut av vårsolen kära vänner! 
 

New in!


Kofta från Svea - t-shirt från Hampton republic
 
Hej! 
Solen skiner och det är allmänt gött här i götet! Var och shoppade lite tidigare idag, blev en koft från Svea, en t-shirt från Hampton republic och en ny mascara. Nu har jag ätit lunch och laddat upp lite bilder från kameran till datorn. Trisse ligger bredvid mig i soffan och spinner och jag fixar lite med bloggens design. Ska snart gå ut på en promenad i det fina vädret :) 
 
Ha det gött! 
 

Ny bloggilogg!

Hej!
Jag har tidigare bloggat på en annan blogg men nu ska jag börja blogga här istället. Välkommen hit och hoppas att du fortsätter läsa min blogg.
Kramis Lisa

RSS 2.0